ANJA VAN OOSTENDE

psycholoog & psychotherapeut

GESPREKSGROEP

Ruimte voor verdriet, een gespreksgroep rond ervaringen van verlies

In een groep van maximaal 6 deelnemers word je uitgenodigd om te spreken over het thema vanuit je eigen ervaringen. Het is een interactieve groep waarin alle groepsleden een rol spelen. Je brengt je eigen verhaal, deelt wat je bezig houdt en vanuit het contact met de anderen leer je van elkaar. Het voordeel van deze gespreksgroep is dat alle groepsleden gelijklopende ervaringen hebben. Het leren van elkaar is krachtig in een groep. Het delen van ervaringen met anderen, het horen vertellen van een ander zijn verhaal, geeft verbinding, moed en steun.

 

Het groepsgesprek wordt begeleid door mijzelf. Naast het creëren van een veilige en respectvolle sfeer bied ik een kader aan waarin leren en ervaren centraal staan. De groepsleden geven elkaar deugddoende feedback, ondersteuning, erkenning,... als hefbomen voor een rijker leven.

Voor wie

Voor iedereen die zijn of haar persoonlijk verwerkingsproces van een verlieservaring wil gaan in contact met anderen. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Het is mogelijk om naast de gespreksgroep individuele gesprekstherapie te volgen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer

Interesse? Informeer voor de geplande sessies.

Prijs

€ 35 per sessie

Je engageert je per 6 sessies om het groepsproces te kunnen faciliteren.

Plaats

Kollebloemstraat 41, 9030 Mariakerke

Anja Van Oostende  I  Kollebloemstraat 41, 9030 Mariakerke  I  0495 / 74 11 33  I  praktijk@anjavanoostende.be